Building Services

Er zijn altijd wel klusjes op te knappen in een bedrijf; ga voor perfectie en haal een vakkundige klusjesman van BMS in huis.
Building Services

Herstellingen
Alle nodige herstellingen, specifiek voor een technische dienst binnen uw bedrijf; gaande van het herstellen van een defecte klink, een bureaustoel tot losliggende tegels. Al dit soort klusjes voeren wij uit. Doe beroep op een professionele klusjesman en laat de nodige herstellingen binnen uw bedrijf uitvoeren door een echte vakman van BMS.  

Elektrische problemen
Onze specialisten kunnen ook verschillende elektriciteitswerken voor uw bedrijf uitvoeren: kabels wegwerken, loshangende stopcontacten vastzetten/vervangen/bijplaatsen, etc…
En je kan onze elektriciens bijvoorbeeld ook inzetten voor het herstellen/bijplaatsen van elektriciteitsleidingen, aansluitingen of lichtpunten. Tevens kunnen wij uw aanbouw(en) voorzien van elektriciteit.

Sanitaire problemen
Of u nu iemand zoekt voor het installeren van uw sanitair, voor het oplossen van een tijdelijk probleem (lekkende kraan, verstopte leidingen, probleem met de watertoevoer, etc.) of voor een snelle depannage, BMS zorgt voor een loodgieter. Een bekwame technieker die dit alles graag voor u oplost.

Schilderwerken
De kwaliteit van uw schilderwerk maakt of breekt uw bedrijfsruimte. Onze professionele schilders gaan daarom steeds uiterst zorgvuldig te werk. U zoekt iemand om enkele ruimten te schilderen of voor een langere termijn? Zelfs voor schilderwerken op regelmatige basis kunnen wij u helpen. Bij BMS kan u steeds rekenen op flexibele, ordelijke en stipte professionals.

Aanvullende diensten

U zoekt een partner voor kleine bouwkundige werken? Dan bent u bij Building Maintenance & Services aan het goede adres.

Thermografie

De infrarood-thermografie is de meest perfecte en tevens snelste manier om zonder kap- en breekwerk, bouwgebreken op te sporen en te bewijzen.

Energie Advies

Dit deskundig advies begint altijd met het uitvoeren van een energie-audit of een energiescan volgens de erkende EAP procedure.

Scan to BIM

3D Laserscanning is een techniek die wordt toegepast voor veel verschillende vakgebieden waardoor het mogelijk is om bestaande situaties tot in detail vast te leggen.